torstai 10. toukokuuta 2012

Piukun herkkupasta

Tässä eräänä päivänä luin Piukun blogia ja sieltä löysin maailman helpoimman pastaohjeen! Tein tätä feta-pinaatti-pastaa eilen ja ai kun oli hyvää!

Pastaan tarvittiin Pirkan pinaattituorepastaa, oliiviöljyä, mausteita, sipulia, kirsikkatomaatteja, fetajuustoa ja tuoretta pinaattia. Ja ohje meni suunnilleen näin:

  1. Laita pastavesi kiehumaan ja paistinpannulle öljy ja mausteet kuumenemaan. (esim. valkosipuli, mustapippuri, suola - itse käytin pippurina Santa Marian lime pepperiä, koska lime on namia).
  2. Laita sipulit pannulle pehmenemään.
  3. Lisää pannulle tomaatit ja feta.
  4. Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää pinaatti ja samalla laita pasta kiehumaan.
  5. Kun pinaatti on pehmennyt, ruoka on valmis. Ei muuta ku lautaselle!
  6. Murusta vielä vähän fetaa annoksen päälle viimeisenä silauksena.

Superhelppo ja superhyvä ja supernätti annos! Itse lisäsin mukaan pinjansiemeniä tuomaan vähän lisäproteiinia annokseen. Naminami.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti