Pastaan tarvittiin Pirkan pinaattituorepastaa, oliiviöljyä, mausteita, sipulia, kirsikkatomaatteja, fetajuustoa ja tuoretta pinaattia. Ja ohje meni suunnilleen näin:
- Laita pastavesi kiehumaan ja paistinpannulle öljy ja mausteet kuumenemaan. (esim. valkosipuli, mustapippuri, suola - itse käytin pippurina Santa Marian lime pepperiä, koska lime on namia).
- Laita sipulit pannulle pehmenemään.
- Lisää pannulle tomaatit ja feta.
- Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää pinaatti ja samalla laita pasta kiehumaan.
- Kun pinaatti on pehmennyt, ruoka on valmis. Ei muuta ku lautaselle!
- Murusta vielä vähän fetaa annoksen päälle viimeisenä silauksena.
Superhelppo ja superhyvä ja supernätti annos! Itse lisäsin mukaan pinjansiemeniä tuomaan vähän lisäproteiinia annokseen. Naminami.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti